Skip to main content

Zware bevalling

Tijdens de bevalling heeft ons dochtertje knel gezeten met haar hoofdje. Hierdoor was haar schedeltje uitgerekt. Toen ze vijf weken oud was, kreeg zij problemen met slapen. Iedere avond gilde zij het uit van de pijn; ze was drie à vier uur hysterisch. Ze wilde wel slapen, maar kon dat niet door pijn.

Volgens het consultatiebureau waren het darmkrampjes waar zij overheen moest groeien. Maar dat ging er bij mij niet in. Uiteindelijk zijn wij op eigen initiatief bij La Esencia terecht gekomen.

Marie-Anne stelde vast dat door de bevalling de eerste nekwervel zwaar onder druk was komen te staan. Langs die wervel lopen belangrijke zenuwen, die onder meer het spijsverteringskanaal aansturen. Daardoor had onze dochter pijn. Ook had zij hierdoor een voorkeurshouding.

De eerste keer dat Marie-Anne te werk ging, keek ik als moeder sceptisch toe. Het leek niet meer dan een beetje voelen en zachtjes duwen. Mijn dochter vond het allemaal prima. Al na de eerste behandeling was resultaat zichtbaar: onze dochter ging slapen zonder pijn!

Uiteindelijk heeft Marie-Anne door middel van de behandelingen de pijn aangepakt, de voorkeurshouding en de vorm van het schedeltje. Het resultaat was verbluffend; onze dochter was pijnvrij, de voorkeurshouding verdween en het schedeltje is helemaal goed gekomen.

Osteopaten bij La Esencia

 • Marie-Anne Tenbült

  Marie-Anne Tenbült

  Praktijken

  • Winssen

   Geerstraat 19A
   Winssen 6645 CB

  Ervaringen tevreden klanten

  • Frozen shoulder

   Doordat mijn fysiotherapeute niet voldoende kon bereiken met haar behandelingen van mijn schouderklacht, kwam ik uiteindelijk bij La Esencia terecht.…

   Lees verder
  • Oorsuizen

   Ik had niet zoveel verwachtingen bij osteopathie, ik koos meer uit wanhoop dan uit overtuiging: 'baat het niet het, dan…

   Lees verder
  • Voorkeurshouding naar rechts

   Mijn dochtertje Josje had na de geboorte last van een voorkeurshouding. Daarnaast spuugde zij soms veel melk, ook lang na…

   Lees verder