Skip to main content

Rug- en nekklachten

Ik kom al een aantal jaren bij Osteopathiepraktijk La Esencia. In het begin met veel klachten van rug en nek en pijn in mijn zij. Het zijn zwakke plekken die blijvend aandacht vragen. Ik heb jaarlijks één à twee keer een ‘onderhoudsbehandeling’. Of iets vaker, als de pijn weer meer opspeelt, waardoor ik eerder behandeling nodig heb.

Ik voel echt verbetering na de behandeling. En vind ook dat er naar mij geluisterd wordt. De behandeling verloopt plezierig. De fysieke klachten zijn nooit geheel weg, maar zijn nu meestal héél goed te houden. Marie-Anne zegt ook, ‘ik kan je niet genezen, maar wel door behandeling je lichaam corrigeren zodat je verder kunt’.

Ook haar adviezen over voeding en gebruik van mineralen neem ik zeer ter harte. Ik ben héél blij dat ik de weg naar osteopathie en de praktijk la Esencia gevonden en genomen heb.

Riet

Osteopaten bij La Esencia

 • Marie-Anne Tenbült

  Marie-Anne Tenbült

  Praktijken

  • Winssen

   Geerstraat 19A
   Winssen 6645 CB

  Ervaringen tevreden klanten

  • Frozen shoulder

   Doordat mijn fysiotherapeute niet voldoende kon bereiken met haar behandelingen van mijn schouderklacht, kwam ik uiteindelijk bij La Esencia terecht.…

   Lees verder
  • Rug- en nekklachten

   Ik kom al een aantal jaren bij Osteopathiepraktijk La Esencia. In het begin met veel klachten van rug en nek…

   Lees verder
  • Voorkeurshouding naar rechts

   Mijn dochtertje Josje had na de geboorte last van een voorkeurshouding. Daarnaast spuugde zij soms veel melk, ook lang na…

   Lees verder